Üyelerimiz :)

27 Temmuz 2013 Cumartesi

2. Hafta Konuk Yazarlık Etkinliği

Merhabalar :)  
Önce ki hafta yeni bloggerlarımızdan Eda, Canım ciğerim biriciğim B.Bilge, Sevgili kuzum canım arkadaşım Madame Kokoş, Canımcım sevgili arkadaşım OjeBalonjoje yazılarını bizim için yazmışlardı. Bu hafta isteyen herkes katılabilsin bize konuk olabilsin diye konumuzu çok geniş tuttuk. Daha önce yaşadığım bir kaç sorun ve nail artta çok başarılı olamadıklarını o yüzden katılamadıklarını söyleyen sevgili arkadaşlarım için bu haftayı 'Yaz Renkleri' yaptık. Yani yayın yelpazemizi çok daha geniş tuttuk. 'Yaz Renkleri' dediğimizde biraz daha açıklamak gerekirse her türlü şeyi yazabilirsiniz. Bu yaz kombinleriniz olabilir, Yaz için yaptığınız bir manikür olabilir, yazın en çok kullanmayı sevdiğiniz ürünler olabilir, yaz için makyaj olabilir, kıyafetleriniz olabilir, favori ürünleriniz olabilir yani her şeyi yapabilirsiniz aklınıza gelen en uygun en keyifli bulduğunuz yazı ile bize konuk yazar olabilirsiniz :) 
Ufak tefek şartlarımız var bu etkinliği blogunuzda duyurmanız. Ayrıca daha önce yaşadığımız sorunlar yeniden olmasın diye gerçekten katılmak isteyenler bizi takip etmeliler çünkü bu etkinlik bir çekilişe bağlanacak bildiğiniz gibi :) 

Etkinliğe katılmak isteyenler haftaya cumartesi yani 03.08.2013 tarihine kadar ojebahcesi@hotmail.com yada baytar.merve@hotmail.com adresine yazınızı, duyuru linkinizi mail atmanız ve bu postun altına katılmak istediğinizi belirtmeniz yeterli :) 

Not: Tek bir ricamız var katılmak istediğinizi belirttikten sonra oldu ki bir aksilik oldu, yada hiç hesapta olmayan bir olay yaşadınız bir yere gitmeniz gerekti yazıyı yetiştiremeyeceksiniz lütfen bize geri mail attın başka bir ricamız yok. Çünkü bize katılacağınızı söyledikten sonra biz sizin yazınızı bekliyoruz ve sonra yazı gelmediğinde bizim için sıkıntı oluyor. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz. 

Eee kimler katılıyor bakalım ^^ 

12 yorum:

  1. Merhaba :) Bu haftaki etkinliğe bizde katılmak istiyoruz :D

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun rastt gele tatlım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol kuzucum yazını bekliyorum :)

      Sil
    2. ne yazısı kuzum yazdımya :S

      Sil
    3. yeni hafta için yazacağın yazı kuzucum :)

      Sil
    4. Ha yooh daha yazmam herhalde kuzum yeter gari yetmezmi yahu :DD

      Sil
  3. Evet bu tam benlik olmuş. Hazır bu aralar renkli makyajlar yapmaya çalışıyorken güzel denk geldi :) Ben katılmak istiyorum yazımı hemen yazmaya başlıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene çook sevindim canım bekliyorum yazını sabırsızlıkla :)

      Sil