Üyelerimiz :)

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Önerilerinize İhtiyacım Vaar!

Merhaba arkadaşlar^^ 
Bugün sizlerden bir istediğim var. Benim saçlarım çok fazla dökülüyor canlarım ve hangi şampuanı kullanırsam kullanayım işe yaramıyor bunun için bana önerebileceğiniz şampuan yada bir kür var mı? Şuan kullandığım şampuan Elidor onarıcı ve yapılandırıcı bakım şampuanı saçı nemlendirmesi ve gerçekten onarması çok iyi fakat saçlarım hala dökülüyorda dökülüyor buna bir çözüm bulamadım ve önerilerinize açığım. Şimdiden çok çok teşekkür ediyorum ^^ 


16 yorum:

  1. merhabaa :)
    tam emin olmamakla birlikte biberiye yağının kullandığın şampuanın içine katıp kullanıldığında saç dökülmesini azaltıyo diye hatırlıyorum , ama dediğim gibi tam emin değilim bi araştır bak istersen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çook teşekkür ederim hemen araştırıyorum :)

      Sil
    2. rica ederim umarım yardımcı olmuşumdur :)

      Sil
    3. hemde fazlasıyla :)

      Sil
  2. Kremsiz şampuan kullanmanı önericem sana canım birde doğum konrtol hapı alıp onları un ufak edip şampuanına karıştır gerçekten dökülme duruyor.

    YanıtlaSil
  3. 2 sene önce yaşadım saç dökülmei. hem de baya tutam tutam nerede ise 2 ay kadar bioblas şampuan kulllandım ve sonuçta dökülmem durdu. Daha sonra ablam da denedi onda da iyi sonuç verdi bir dene istersen. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioblası bende kullandım düzenli olarak bende de etki yaptı fakat birşeyden sonra yine aynı problemi yaşadım ama yeniden kullanabilirim teşekkür edeeriim :)

      Sil
  4. canım ersağ kullan bitkisel..biraz pahalı ama kesinlikle değer..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bulabilirsem deneyebilirim çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. yves rocher nin dökülmelere karşı şampuanı iyi geliyormuş diye duymuştum ama hiç kullanmadım :/ ona da bi bak istersen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. para durumuna göre hepsini denemeyi düşünüyorum :)
      Çook teşekkür ederim :)

      Sil
  6. canım stresden uzak duracan sigara içiyorsan mesela azaltcan yediklerine dikkat edicen uyku düzenine falan sağlıklı hayat yaşıcan sonrada kremi ayrı şampuanı ayrı kullanıcaksın çünkü o ikisi birleştiren madde saça zararlı diye duymuştum :)) benden bu kadar yani..

    YanıtlaSil
  7. Sls ve silikon içeren şampuanlar uzun vadede saç dökerler. Çünkü saç dibinde birikme yaparlar. Saç derisi nefes alamaz. Ben bir yılı aşkındır Down Under Naturals Nude kullanıyorum ve memnunum :) Arada bir de şampuanı bir kullanımlık olarak karbonatla karıştırıp onunla yıkıyorum. Saç derisini silikon ve benzeri şeylerden arındırdığı söyleniyor. Ardından da son döktüğüm suya birkaç damla elma sirkesi koyuyorum. Bu da karbonatın hassaslaştırdığı saç derisinin PH dengesini sağlamak için. Açıklayamadıysam, soru işaretleri kalırsa tabii ki mail atabilirsin ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha önce down under naturals nudeu duydum fakat hiç kulanmadım karbonatı da duydum ama hiç deneme fırsatım olmadı çook teşekkür ederim deneyeceğim :)

      Sil