Üyelerimiz :)

19 Temmuz 2013 Cuma

Gratis İndirim Alışverişi



Herkese merhabaa ^^ 
Gratisin 4. yılına özel yaptığı indirimi daha önce şu yazımda söylemiştim. 
Bugün soluğu Gratiste aldım ve bakın bakalım neler aldım :) 


Daha çok ihtiyaçlarıma göre alacaktım fakat rotayı biraz şaştım :D 
Her zamanki gibi.. 
Toplu hali bu şekilde yakından da göstereyim gruplara göre ayırmaya çalıştım. 


1-Arko Nem- Cotton Complex ferahlatıcı jel Aleo Veralı: Bu ürünü çok seviyorum. Güneş sonrası bakımı ve gerçekten çok rahatlatıyor. Fazla güneşte kaldığım günlerde yada güneşlendikten sonra kullanıyorum ve çok faydasını gördüm daha sonra tekrar bu ürünü tanıtabilirim. 

2- Sensodyne Whitening: Bu Diş macununa bayılıyorum ve 10 lira gibi bir fiyata aldım. Bu sanırım 3. tüpüm çok severek kullanıyorum bir bitenler yazısında yeniden tanıtacağım. 

3- Garnıer- Saf&Temiz 3'ü 1 Arada : Bu ürünü de bilmeyen kalmadı sanırım bu da bitenlerde tanıtılacak bir ürün orada detaylı anlatacağım.


4- Emotion Romance: Bu deodorantı da uzun zamandır kullanıyorum ve bir türlü değiştiremedim bir çok parfümüm var fakat bu kokudan vazgeçemiyorum. 

5- Nivea Med Protection : Dudak nemlendiricim kaybolduğu için aldım ve deneyip yazısını yazacağım en kısa zamanda.


6- Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu: Pamuğum bittiği için gerekli alınmış bir ürün. Hakkında çok konuşmaya gerek yok hepiniz biliyorsunuz zaten.

7- 7-Way Nail Buffer : 7 Tane tarafı bulunan bir törpü kendisi denenmek için sırada bekliyor. Denedikten sonra yorumlarımı yapacağım. 

8- Golden Rose- 221
9- Alıx Avien- 123
10- Alıx Avien- 308 
11- Alıx Avien- 186 

Benim alışverişim bu kadar siz neler aldınız neler yaptınız yorumlarınızı bekliyorum ^^ 

Sevgiler..   




2 yorum:

  1. Çift tarflı törpü süper canım baya bir ay gider sanırım bize bende 2 ayda bir kullanıyorum tırnaklarım zarar görmesin diye,ondan sonrada bakım yağı uyguluyorum üzerine bence çok güzelde oluyorlar!aldıklarını güle güle kullan ve sür,bu alix avienin ne kadar çok güzel ojesi var bugün başka bir gratis şubesinde gördüm ama almadım tabi önceden görseydim alırdım renk çeşidi fazla ama şubelere bakmak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende daha fazlasını alırdım da başka zamana artık dedim bıraktım kendime sınır koymaya çalışıyorum artık yoksa aldıkça alıyorum :)
      Çok saol canımcıım :)

      Sil