Üyelerimiz :)

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Küçük Bir Alışveriş


Merhaba canlaar :) 
Bugün şöyle ufacık tefecik bir alışveriş yaptım. Bir kaç siparişim vardı onlar geldi mutluyum yanii :) 
Gratis ve Watsons indirimlerinde ojelerde indirim olmaması beni çok üzmüştü bende bugün biraz rahatlamak için küçük minnak bi alışveriş yapayım dedim bakalım neler almışım :) 



Bunlar toplu halleri böyle bakınca sanki çok birşey almışım gibi gözüküyor aslında çok azlar gerçekten :D


Pastelin Candy Color Collection serisinin 4 rengini aldım diğer iki rengini malesef bulamadım inşallah bu hafta sonu bulup diğer iki rengide alıp tanıtacağım sizlere ama çok güzel bir seri olduğunu söylemeliyim :) 


Burada da sipariş ettiğim iki tane Farmasi Base Coatlar geldi. Birde Gabrini 335 ve Flormar Plus+ Quartz-077 var aldıklarım arasında. Bu İki Farması Base Coatlara yakından bakalım ne işe yarıyorlarmış :) 


Farmasi Advanced Growth Base Coat tırnak uzamasını hızlandırıyor bunun için topcoat'ın içerisine 3 damla limon suyu sıkmanız da yetiyor aslında ama biraz aç gözlülük işte :D 


Farmasi Avanced Hardener Base Coat bu da Kalyon ile aynı yani tırnak sertleştirmede kullanılacak olan bakım ojesi. Kalyonum bitmek üzereydi bu yüzden indirimde gördüğüm gibi alıp deneyeyim bari dedim birşey kaybetmem sanırım :) 


Ve artık öğrenmeyen kalmadı bu Nob Asetonsuz oje temizleme mendillerini. Kokusuna bayıldığım bu mendilleri de almayı unutmadım :) 
Nemlendirici özelliğinin olması ve asetonsuz olup tırnak yıpranmalarını daha aza indirdiği için severek kullanıyorum :) 

Benden bu kadaar canlaaar :) 
Güzel bir gündü ve ben çok mutluyum en yakın zamanda bu ojeri sizlere tanıtacağımdan emin olabilirsiniz :) 

Mutlu gecelerr :) 

3 yorum:

  1. Tam yazlık baharlık renkler, hepsi birbirinden güzel güle güle kullan canım:) Ne sanatlar ne sanatlar çıkacak bunlardan, merakla bekliyoruz:)

    bojelerim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. çook teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil