Üyelerimiz :)

8 Nisan 2013 Pazartesi

Kuru kafa ve Stephen King


Merhaba herkesee :)
Biliyorum blogu çok boşluyorum ama malesef çok fazla vaktim olmuyor.
Bugün sizlere kuru kafalı bir manikür tanıtmak istiyorum. Benim çok hoşuma gitmişti hadi bakalım nasılmış kullandığım ojeler :)


Soldan sağa Kalyon Tırnak Sertleştirici, Flormar-120, Goldenlady-364, Gabrini-300. 
Ek olarak Dotting Tool ve Nail File Tool.
Bakalım manikürüm nasıl olmuş :)


Manikürüm böyle :) Yapılışına gelince ilk önce Kalyon Tırnak Sertleştiriciyi sürdükten sonra taban rengi olarak Flormar-120 kullandım. Daha sonra Nail File Tool yardımıyla tırnağım her iki tarafına Goldenlady-364 ile kalın çizgiler çektim. Daha sonra kalın çizgileri daha ince bi çizgiyle birleştirerek ağzını yaptım. İnce iki küçük nokta şeklinden biraz daha üzün çizgilerle burnunu yaptım ve en son Dotting Tool ile gözlerini yaptım. Ve son olarak Topcoat sürerek bitirdim :) hadi diğer fotoğraflara bakalım :) 



Manikürüm böyle :) 
Sizce nasıl olmuş :)


Kitap tanıtımına gelince Stephen King'den Christine. Kitabı daha alıp okuyamadığım için tanıtımı da alıntı olarak yapacağım ve en son bu kitaba ve ojeye uyduğunu düşündüğüm bir şarkı yayınlayarak bitereceğim yazımı hadi başlayayım bakalım :)

_______________________________________________________

Plymunth Furry model bir araba olan Christine'in geçmişinde pek çok gizemli olay vardır. Asıl sahibinin hapis ruhunu taşıyan Christine, hurda haldeyken yeni sahibine satılır ve artık önlenemez olaylar zinciri yeniden başlar. Yeni sahibinin ona saplantı derecesinde bağlanması, sözüm ona tamiri sırasında aslında onun kendi kendini yenilemesi ve çevresine yaydığı ama sahibinin asla fark edemediği ölümcül enerji, Christine'in taşıdığı katil ruhun en belirgin ipuçlarıdır.
Christine sahibinin tüm zaaflarını sonunda kadar kullanarak çevresine ölüm saçarken, olan biteni en sonunda fark ederler, çareyi kendi hayatlarına dahi mal olabilecek bir son hazırlamakta bulurlar. 
Artık iyile kötünün, yaşamla ölümün mücadelesi sona erecek, Chirstine son hesabını verecektir.

                        _______________________________________________________

Eveet kitabımız böyleydi. Filmi de varmış bu kitabın. Filmi de güzel sanırım.. Neyse bugünlük benden bu kadar sevgili beni çeken izleyiciler :) Size dediğim gibi bu kitaba ve ojeye uyduğunu düşündüğüm şarkıyla baş başa bırakıyorum. 
Eee hadi tıklayın !!





4 yorum:

  1. kurukafanın manasını biliyosun di mi? hiç hoş değil.oje kadar değerli bi şeye bunu yansıtman.

    YanıtlaSil
  2. Çok yapmak istiyorssan kendi blogunda kendi istediğin şekilde yapabilir yayınlayabilirsin bizde görürüz nasıl olduğunu öğreniriz manasını. Yap at bakalım linkini güzel fikirli insan :)

    YanıtlaSil
  3. Beni blogum yok ne yazık ki :(( zaman ayıramıyorum çünkü ama seni takip ediyorum zamna buldukça.Çok gzel bi blog olmuş bence. :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederiz sayın Adsız :)

    Ayrıca kuru kafa konusunda da hoş geldiği için paylaşım yapıldı buraya zaman buldukça her türlü konudan vs. manikür paylaşımlarımız oluyor. Ayrım yapmıyoruz pek fazla göz zevkimize uyarsa buraya koyuyoruz. Ama açtığımız dakikadan beri hiç bir yerden alıp da buraya koymuş değiliz, ki zaten emek hırsızlığı demek gerçek hırsızlıkla aynı anlamlıdır bana göre. Emek verip zaman ayırıyoruz, bu blog işini de kar amaçlı değil zevk amaçlı yapıyoruz :)

    YanıtlaSil