Üyelerimiz :)

9 Nisan 2013 Salı

Beyaz Ve Pacman manikürü :)

Merhaba herkesee :)
Biliyorum ben yine geç kaldım :(  Ama çok yoğundum arkadaşlar özür dilerim :) Sizlere yine güzel olduğunu düşündüğüm bir kitap bir manikür tanıtacağım. Hadi gelin bakalım nasılmış manikürümde kullandığım ojeler :)


Soldan sağa Goldenlady-364, Flormar-120, Rapsodi-340, Rapsodi-E07, Nirvana-357, Chıssa-246.
Ojelerim böyleydi. Hadi maniküre bakalım nasılmış :)


Eveet. Manikürüm böyle. Nasıl yaptığıma gelince ilk önce baş parmağıma Goldenlady-364, işaret parmağıma Nirvana -354, orta parmağıma Chissa-246, yüzük parmağıma Rapsodi-E07 ve son olarak serçe parmağıma Rapsodi-340 taban renklerini sürdüm. Daha sonra Nail File Tool ile baş parmağıma Chissa-246 ile yarım bir daire çizdikten sonra iki ucunu içeriden birleştirdim. Sonra yine Nail File Tool ile Goldenlady-364 ile zikzaklar çizip içlerini doldurdum. En son Dotting Tool ile gözlerini yaparak Nail Art'ı bitirdim. Topcoat sürmeyi unutmadım tabi ki :)



Nasıl olmuuş :)


 BEYAZ. Bir Eroin Güncesi. Bir zamanlar en çok satan, 40dile çevrilen ve ödüle doymayan ancak bir hayli tartışma yaratan roman hayat kurtarabilecek ÖZEl bir kitap.
Daha okuyamadığım bir kitap ama elimde ki biter bitmez okuyacağım bir roman. Yine sizlere kitabın arkasından alıntılar yapacağım. Hadi başlayalım.

_______________________________________________________

Bazen bir tecrübeye ihtiyaç duyarsınız. Bu tecrübe birileride olabilir, uyuşturucuda. Tecrübe o ana kadar hiç görmediğiniz bir kapıyı açar size. Ya da sizi uzak diyarlara uçurur. Bu sefer Lily, Rob ve Gemma onlar gibi hissetmem için uğraşıyorlardı ama uyuşturucuda aynı şeyi yapıyordu. Bütün saçmalıklar 
- Gemma'ın beni bırakması, annemle babamın davranışları, evi terk edişim- bütün olumsuz şeyler.. 
Bütün acı..
Benden uzaklaşıp gittiler. Hepsinden uzaklaşıp gittim.. Bu öyle bir gitmekti ki.. 
Geriye yaslandım ve kitaba baktım, onlara baktım. 
Gemma bana gülümsedi, kocaman sevgi dolu bir gülümseme. Gözleri misket gibi ışıl ışıldı.
"Daha iyi misin şimdi?" dedi.

KİMSE SONSUZA DEK UÇAMAZDI VE BİR GÜN MUTLAKA YERE İNERDİ.
BİR BÜTÜN OLARAK VEYA DAĞILMIŞ HALDE. 

_______________________________________________________

Bu kitabın tanıtımı bile beni derinden etkiledi. Buna benzer bir günce daha okumuştum.
Orada ki kızın acısı da içime işlemişti. Yine böyle bir kitap olacağını düşünerek buna uygun bir şarkı bulamaya çalıştım ama yine müzik konusunda benden çok daha iyi olan biriciğimden yardım almadan bulmam mümkün olmadı. Ona bir tek konuyu söylemem yetiyor. Bu yeteneğine bayılıyorum sevgilim :) 
Hadi sizi şarkıyla baş başa bırakayım. Okunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum :)

Hadi durmayın tıklayın !

10 yorum:

  1. Ben begenmedim at toynagi. Gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne kadar ayıp bir yorum bu!! sizin zevkinize hitap etmiyorsa girmeyiniz bu tarz bloglara!!

      Sil
    2. Bende Yorum yapmak istemiyorum artık ama kendini bilmez çok fazla kişi var. Ben sizin blogunuzu severek takip ediyorum yorum yapmanız beni çok mutlu etti teşekkürlerr :)

      Sil
  2. Bnce çoooooookk hoş ttlm ama birz Pacman oynu gibi diil mi? Çlıntı gibi drmş snki.Brz dah özgün modler kullnsan daha hş olur,ilgi çkici olr =)

    YanıtlaSil
  3. Zevkler ve renkler tartışılmaz ne yazık ki :)
    Ayrıca zaman ayırıp da ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  4. 1. yorum sahibi beğenmiyorsan bakmak zorunda değilsin.
    2. yorumun sahibi teşekkür ederim canım zaten özellikle pacman yaptım daha bir çok manikür var ama paylaşmaya pek vaktim olmuyor elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama sana özel daha özgün modeller yapacağım zaman ayırıp baktığın için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. daha önce bende okumuştum sanıyorum bu kitabı çok aşina geldi=)) okuduğum hiç bir kitabı saklamadığımdan emin olamadım=)) maniküründe çok hoş olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de senin gibi okudugum kitapları saklamazdım zamanında ama artık bi kütüphane kurmayı düşünüyoruz iremle :) elimizde de bayağı kitap oldu aslında yeni girişmemize rağmen e bi de tabi öğrenciyiz durumlar malum :) ama tavsiye ederim insanın çok kitabı olunca kendini daha iyi hissediyor tabi okumayı seviyorsan :) bizde toplam 100 tane falan kitap var sanırım işte :)

      Sil
  6. Ne güzel bir yer burası, bu kadar sakin olmasına şaşırdım:) Her bir manikürünüz çok güzel ve çok eğlenceli, çok beğendim:)
    Kitaplarla birlikte sunulması da çok iyi bir fikir olmuş, çok sevdim bu blogu yahu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canıım :) Malesef çok genişletemedik neden bende bilmiyorum :S

      Sil