Üyelerimiz :)

27 Ocak 2014 Pazartesi

Kadife Oje Ve Çekiliş Hediyesi




Merhaba canlarıım :) 
Sonunda boş bir vakit yaratma şansım oldu ve gelebildim. Bildiğiniz gibi bu yıl üniversiteye hazırlanıyorum ve inanın bir günün sabah 7 akşam 9 buçuğuna kadar dışarıda oluyorum. Dershane özel ders okul falan derken maalesef blogumla ilgilenmeye hiç fırsatım olmadı. Hatta sevgili arkadaşım Madame Kokoş blogunun sahibesi beni blog dünyasına küstü bile sanmış. Ama arkadaşlar inanın öyle bir durum değil. Dediğim gibi tırnaklarımla bile çok fazla ilgilenmeye vaktim olmuyor. Ama bugün boş vaktimde sizler için yaptığım manikürümü göstermek istedim. Hazır ara tatile girmişken biraz daha rahatladım bu iki haftada size yazabildiğim kadar yazı yazacağım inşallah :) 
Hadi gelin manikürümde hangi ojeleri kullanmışım :) 


Alix Avıen-217, Kalyon-212, Essie- Kurutucu cila ve  şu yazımda bahsettiğim sevgili Mathilda ile Ebayden yaptığımız alışverişten almış olduğum kadife oje setinden yeşil ve kahverengi tozlar. 




Uzun zaman önce almış olmama rağmen bir türlü fotoğraflamaya vakit bulamamış ve yazılarını yazamamıştım. Kısmet bugüneymiş diyelim ve yapılışına geçelim.  
Alix Avien-217 ve Kalyon-212 numaralı ojeleri baş, işaret ve serçe parmağıma yarı yarıya bölerek iki rengi de sürdüm. orta ve yüzük parmağıma da ayrı ayrı ojeleri uyguladım. Daha sonra sadece Alix Avıen-217 numaralı ojenin üzerine topcoat uyguladım ve kadife tozları döküp sabitledim. Kalyon-212 içinde aynı işlemi uyguladım ve topcoat kullanmadan manikürümü bitirdim. Ortaya böyle bir sonuç çıktı. Umarım beğenirsiniz. 











Manikürüm böyleydi. Birde maalesef elime çok uzun süre önce ulaşmış ama bir türlü yazısını yazamadığım kazanmış olduğum çekilişi göstermek istiyorum. Sevgili Uykusuz Balik'ın yapmış olduğu çekilişe katılmıştım ve kazananı olmuştum. Fakat vakit bulup bir türlü paylaşamadım. Lütfen kusura bakma canım. Hediyeni çok severek kullanıyorum yüreğine gönlüne sağlık :) 



Hediye için yeniden çok çok teşekkür ediyorum. Ve bu dönemde beni mazur görmenizi rica ediyorum. 
Hepinizi kocaman öpüyorum. Umarım beğenmişsinizdir :) 




1 yorum: