Üyelerimiz :)

20 Eylül 2013 Cuma

Dönüş Manikürüm Ve Neler Yaptım Yazısı


Ben geldim artık canlarım git deseniz de gitmem artık :D
Ben neler yaptım yokken bunlardan bahsedeceğiz gelen kargolarımı falan göreceğiz vee tabikiiii gelişim manikürsüz olmaz birde ona bakacağız. 
Eee ne duruyoruz başlayalım manikürden başlayalım bakalım :) 


Kullandıklarım soldan sağa ; 
Rapsodi-302 
Flormar Pretty-P11
Flormar Pretty-P08
Goldenlady-364
Detail Brush 
Sünger 

Arkadaşlar ilk önce base coat uyguluyoruz. Daha sonra alıyoruz beyaz ojemizi taban rengimizi oluşturuyoruz. Alıyoruz süngerimizi pıt pıt yapıyoruz istediğimiz noktalara daha sonra bir kat Topcoat kullanıyoruz süngerin oluşturduğu pürüzleri alıyoruz ondan sonra fırçamızla kalplerimizi oluşturuyoruz en son topcoat ile bitiriyoruz :) 
Bu kadar canlar bu kadar basit :) 
Yeni geldim ya videolu anlatımlar yapacağız süpriz bir çekilişimiz olabilir daha sonra etkinliklerimize devam edebiliriz bakalım neler olacak :)) 








Manikürümüz bu kadar hadi şimdi kargolarımıza bakalım :) 


Canlarım biliyorsunuz ki sevgili Mathilda yani canım arkadaşım Merve ile Ebaydan siparis vermiştik. Bu konuda baya bir sıkıntı çektik malesef. Kargo bana 1 ayda gelecekse 2 ayda geldi hatta daha gelmiyordu da şikayet edince bir anda geldi bu konu için tekrar Merveye çok çok teşekkür ediyorum :) 
Gördüğünüz gibi tırnak bantlarım ve kadife oje setim geldi bu konuda çook çook mutluyum :) 


Birde çekiliş kazandım canlarım ama öyle bir zamanda kazandım ki malesef yayınlamaya fırsatım olmadı ben salya sümük ağlarken gelen kargo yüzümü çok güzel güldürdü çok mutlu oldum fakat blogu açıp yazamayacağımı anlayınca sevgili Aslolanguzellik'ten rica ederek yazabileceğim ilk fırsatta yazma sözü verdim. Çok çok şeker bir hediye oldu benim için. 
Garnier BB Krem ne zamandır alacağım bir üründü bir türlü fırsatını bulup alamamıştım bana çok büyük bir sevinç kaynağı oldu. 
Bonny Baby Bebek Bakım Losyonu o kadar mı güzel kokup bir insanı rahatlatır gerçekten bayıldım sürekli kullanmayı düşünüyorum artık.
Kalyon- 212 ve Kalyon-217 ojelere bayıldım zaten Kalyonun ojelerini bakım yağlarını herşeyini çok seviyorum bu iki ojede kışın vazgeçilmezlerim olacaklar sanırım :) 
Holiday Nostalji Çanta Boy Kolonyalar Ihlamur,lavanta ve mandalina kokularını çok sevdim gerçekten ve vücut spreyi olarak kullanmayı düşünüyorum onları.
Golden Rose Cat Walk Rimel bayılıyorum bu serinin tüm rimellerine daha önce almış olduğum Golden Rose Cıty Style çok çok iyiydi fakat cat walk beni daha da memnun etti o günkü ruh halime göre kullanmaya başladım bende. Malesef fotoğrafta göremiyorsunuz çünkü onu koymayı unutmuşum :( 
Diaderma Yüz Yıkama Jeli bunu da malesef koymayı unutmuşum ama bu üründen de çok memnun kaldım sürekli kullandığım için banyoda duruyordu o yüzden fotoğrafta yok. 
Yeniden aslolanguzellik'e çok çok teşekkür ediyorum :) 


Ve tabi ki Tavsiye Kanalının süprizi :) 
Yaklaşık 1 ay kadar önce keşfettim ve gerçekten çok sevdim bir girip bakmalısınız bence :) 
Efendim eve bir geldim ki kargo gelmiş Allah Allah dedim kargo gelmeyecekti içini bir açtım ve bu paketle karşılaştım beklenmedik anda beklenmedik şeyler olabiliyor hayatta gülebiliyorsunuz bir anda :) 


 Bu seferki kampanya D-Shopping'e ait. İçerisinden indirim kuponları, broşürler, bu ayın kataloğu ve şeker mi şeker bir cüzdan çıktı. Katalogları dağıtmaya başladım herkes bu durumdan çok memnun yüzler gülüyor :) 
Mutluyuum :) 
O kadar uzun zaman olmamasına rağmen ne kadar çok şey birikmiş değil mi canlarım çok uzun bir yazı oldu farkındayım ama artık buradayım :)

Hepinizi öpüyorum kocaman yüzünüz hep gülsün kafanız hep boş olsuun :) 

Sevgileer

5 yorum:

  1. Aaaa ebayler gelmiş, çok sevindim kuzum. Çok uğraştırdılar valla ama olumsuz oy verince koştur koştur göndermişler demek :)
    Sen yokken benim de hiç keyfim yoktu. Ama artık ben de yazmaya başlayabilirim sanırım, bakalım.
    Hayırlı olsun her şeyciklerin :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar...

    Ücretsiz header tasarlıyorum. İlgileniyorsanız lütfen ziyaret edin...

    http://aiqina.blogspot.com/p/header-istekleri.html

    YanıtlaSil