Üyelerimiz :)

16 Ağustos 2013 Cuma

Misafir Günü# Pamuk Şeker

"Merhaba arkadaşlar. 
Geçenlerde Pamuk Şeker ve Matmazeella'nın düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldım ve benim eşim Pamuk Şeker oldu :) 
Etkinliğe katılmak isteyenler buradan bakabilir :) 
Şimdi sizi Pamuk Şekerin yazısıyla baş başa bırakıyorum :)"



Herkese Merhabalar,
Ben Pamuk Şeker .Matmazeella'yla düzenlediğimiz Misafir Günü Etkinliği kapsamında bu hafta sizlerin izleyicisi olduğunuz bu şeker bloga yazıyorum .. Bu haftanın konusu İçinde renk adı geçen bir kitap ve o renkte bir kozmetik ürünü . Ben tercihimi Siyah Zambak Ve Merve , L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Maskara'sından yana kullandım. Umarım tercihlerimi sizde beğenirsiniz..

İlk olarak kitabı anlatayım,
Kitap taa eski zamanlardan kalma bir kitap.Babamın zamanından kalma bir kitap.Ben eski kitapları ve eski kitapların kokularını çok seviyorum.Bu kitabın 6.baskısı ve kitap saman kağıdından.Kitabı okurken ağlamamak elde değil doğrusu.Çok sürükleyici bir aşk hikayesini konu alıyor kitap.Kitapta dini konulardan da bahsediyor.Romanı bir solukta okuyabileceğinize inanıyorum.Tavsiye ediyorum :)


Maskaraya gelince.
Blogumu biraz okumuşsanız bu maskaradan sık sık bahsettiğimi biliyorsunuzdur.Bilmeyenler için söyleyeyim bu maskara gerçekten şahane.Bu maskara kirpikleri dolgun ve uzun göstermekte benim için bir numara.Topaklanma da yapmıyor üstelik.Ayrıca adını da son derece hak ediyor,çünkü adında extra siyah diyor ya aynı öyle.Gözleriniz kapkara oluyor.Kirpikleriniz eğer sizinde benim ki gibi az,kısacıksa ve sürdüğünüz hiçbir rimel onları belirginleştirmiyorsa bu rimeli bir deneyin derim :)

Bana ayrılan konunun bu haftalık sonuna geldik.Bana blogunda yer verdiği için OjeBahçesine ayrı teşekkür ediyorum.Eğer sizde bu güzel etkinliğe katılmak isterseniz,sizleri de aramızda görmek isteriz.Herkesi bekliyoruz :)

Sevgilerimle :)


3 yorum:

  1. Siyah Zambak ve Merve cok guzel bir kitap , okumaktan keyif aldiklarim arasindadir yani . Cok hos bir yazi olmus tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim :)
      Sizide bu etkinlikte görelim :)

      Sil
    2. Evet çok güzel bir kitaptı :) bende beğenmene çok sevindim.ireme katılıyorum seni de görmek isteriz .

      Sil