Üyelerimiz :)

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Mathildanın dünyası ile konuk yazar etkinliği

 Merhaba arkadaşlar.. Bu haftaki yazımız biraz gecikti, kusura bakmayın. Biliyorsunuz ki 2 haftadır konuk yazar etkinliği yapıyoruz merve  ile. Bu hafta 3.haftamız. Bu haftanın konusunu da "Stokladığınız ya da kullanmayı en çok sevdiğiniz ürün" olarak seçtik. Böylece herkes rahatlıkla katılabilir diye düşündük :) Bu ürün herhangi bir şey olabilir. Önemli olan sizin en sevdiğiniz ürünlerden biri olması. Biz de hangi ürünlerin kimi ne kadar mutlu ettiğini merak ediyoruz haliyle :)
    Biliyorsunuz ki tek şartımız bu etkinliği bloğunuzda duyurmanız. Tabi beni ve merveyi  de takip etmeyi unutmazsınız herhalde :) Ayrıca bu etkinliğin bir çekilişe bağlandığını da biliyorsunuz. 4.haftamızın sonunda ben bir çekiliş başlatacağım ve konuk yazar olan arkadaşlarımız extra çekiliş hakkı kazanacak. Çekilişte neler olacağını Merve yazılarında belirtmişti. Eklemelerle birlikte çok güzel sürprizlerimiz olacak :)
    Etkinliğe katılmak isteyenler bu yazının altına katılmak istediğini belirtmeliler ve en geç haftaya salı yani 27.08.2013 tarihine kadar yazılarını baytar.merve@hotmail.com veya ojebahcesi@hotmail.com adresine mail olarak atmalılar.
    Çok önemli bir hatırlatma. Katılmak isteyenler, katılacağım diyenler eğer bir sıkıntı yaşar da yazıyı yetiştiremezlerse lütfen bize haber versinler. Bu bizim için çok önemli. Çünkü programı aksatmak ve diğer arkadaşları bekletmek istemiyoruz. Anlayışınız için teşekkürler şimdiden..
  
    Peki kimler katılıyor??? :))

13 yorum: