Üyelerimiz :)

14 Temmuz 2013 Pazar

Çok Üzgünüm..

Merhabalar.. 
Bugün bildiğiniz gibi burada bir etkinlik olacaktı hatta etkinlik yayınlanmıştı fakat sonradan öğrendim ki yapılacak etkinlik başka bir blog arkadaşımda çok benzer bir şekilde yapılmış bundan daha bugün yeni haberim olduğu için öğrendiğim gibi kaldırdım. Yeni bir etkinlik tasarlamaya çalışıyorum şu anda ve yardımlara açığım böyle bir şey olduğu için de çok çok özür dilerim. Ama bu etkinliği kaldırmak zorundaydım çünkü kimsenin hakkını yemek istemedim etkinliğe katılan katılacak olan herkesten tekrar özür diliyorum.. 

12 yorum:

  1. Önce ki etkinlik neydi ki ?

    YanıtlaSil
  2. Yani biz bloggerlarda benzer şeyler olabiliyor. Bence keşke hevesini kırmasaydın. Benim de kafamda bir şey var mesela ben gerçekleştirene kadar gördüm bir benzerini ama bu vazgeçmemi gerektirmez bence. Ondan gördü de yaptı falan diyecek yaşı geçtiğimizi düşünüyorum. Bundan çekindiysen eğer...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok hayır benim çok sevdiğim bir arkadaşımındı o etkinlik ve ben bilmeyerek onu çok kırmışım ve o kırgınlığın üzerine hala etkinliği sürdüremezdim bu ona haksızlık olurdu bende onun yerine başka bir etkinlikle yapmak istediğimi başka bir yoldan olsa da devam ettiriyorum onu kırmamak adınaydı herşey :)

      Sil
    2. Kimseyi kırmayalım tabii, anladım şimdi :)

      Sil
    3. Yoksa blog dunyasında çok fazla birbirine benzeyen etkinlik oluyor herkes istediğine katılıyor ama ben arkadaşımı üzmek istemediğim için bilmeden istemeyerek de olsa bunu yapmak istemedim tüm sorun buradaydı yani hem ben mutlu oldum hem o bu benim için yeterli :)
      umarım yeni etkinliğimizi de beğenirsiniz :)

      Sil
    4. Herkes mutlu olsun ^_^

      Haftaya pazar önemli bir sınavım var. Ondan sonra katılmayı düşünüyorum :)

      Sil
    5. o halde haftaya bekliyorum :)

      Sil
  3. Üzülmee yeni Etkinlikler bulunur her zaman ;)

    YanıtlaSil
  4. Moralini bozma tatlım, yaç yüz blog kaç yüz blogger var, olabiliyor böyle tesadüfler:) Yenisi de gayet keyifli geliyor kulağa^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım :)
      Beğenmene sevindim :)

      Sil