Üyelerimiz :)

1 Mayıs 2013 Çarşamba

Ojelerimi Düzenlediim :)

Biliyorsunuz bugün resmi tatildi boş durmak olmaz dedim ve işe koyuldum. Dedim ki bu ojeler çok dağıldı düzelteyim şunları. Oturdum yapmaya başladım ve tabi ki sizler aklıma geldiniz ve resim resim resim diyerek fotoğraf makineme sarıldım. Fotoğraf makinem artık yapıldı ve bende çok özlemişim onu :)
Resimlere bakalım hadi neler yapmışım :) 


Evet yaydım bütün ojelerimi sonra hepsini gruplandırdım :) 


Burada sol üst köşede Rapsodilerim, onun yanında Gabrinilerim, alt sol köşede Goldenladylerim, onun yanında da Golden Roselarım var :)


Burada sol üst köşede Nirvanalarım, yanında Afrodit Parislerim, alt sol köşede Gabrini Pasific serilerim, onun yanında da 3 tane Elegantlarım var :)


Burada sol üst köşede essencelerim, onun yanında Cecile ve Natlyim, alt sol köşede Chissalarım onun yanında da tırnak bakımı için olan ojelerim var :)


En son sol üst köşede Flormarlarım onun yanında Alix avienlerim ve en son olarak da bir tanecik Avonum var neden daha fazla avonum yok derseniz avonun renkleri güzel ama fırçasından çok hoşlanmıyorum malesef :)


Son halide bu canlarım :) 
Biraz zorluydu toparlamak ama bu yazıyı yazarken aslında ojelerimin biraz az olduğunu farkettim ve daha fazla oje alacağım sanırım artık :D 

Şimdilik bu kadar herkese iyi akşamlaar :) 

2 yorum: