Üyelerimiz :)

22 Mart 2013 Cuma

Pati ayak Ve Nuh'un Kayıp Gemisi :)


Merhaba yeniden herkese. İkinci yazımı paylaşıyorum bugün.
Size yeni ojem ile yaptığım bir manikürü göstermek istiyorum bugün ve kitap tanıtımını da atlamayacağım tabi ki. Hadi başlayalım bakalım neler kullanmışım :) 


Soldan sağa Kalyon tırnak sertleştirici oje Nirvana- 429, Rapsodi-359, Afrodit Paris-4, Gabrini-300.
Hadi şimdide ojeme bakalım nasıl olmuş :)


Evet manikürüm bunlar, şimdi de nasıl yaptığıma bakalım. İlk önce Kalyon tırnak sertleştirici sürerek başladım. Daha sonra taban rengi olarak Nirvana-429'u kullandım. Üstüne tek kat Rapsodi-359 sürdüm. Kuruduktan sonra Dotting Tool ve Afrodit Paris- 4 kullanarak patileri ve 4 noktayı koydum. Aslında o Noktaları yaptığıma pişman oldum ama ne yapalım artık. En son topcoat sürerek bitirdim.


Sizce nasıl olmuuuuş? :)


Kitabımıza gelince Tım Lahaye- Bob Phıllıps'in ortak yazdıkları, Nuh'un Kayıp Gemisi adlı roman.

Küresel bir komplo teorisi gerçekleşmek üzeredir.. Ve bir kez daha yalnızca tek bir adam onları inanılmaz sırrı çalmaktan ve gizli gücü açığa çıkartmaktan alıkoyabilir.. Gerçeğin ve inancın adamı Michael Murphy sınırlarını zorluyor.. Elinde yeterli miktarda platin olan bir insan, dünyanın enerji kaynaklarını kontrol altında tutabilir. İşte bazı insanların elde etmek için kolayca cinayet işleyebileceği gizem.. Nuh'un Gemisi'nin izinde Ağrı Dağı'nda gerçekleşen "Gerilimi" yüksek bir maceraya hazır olun.. 

Kitabın arkasında ki tanım böyle :) 
Size yine Küçük bir alıntı yapacağım bu kitaba uyduğunu düşündüğüm bir şarkıyla da veda edeceğim :)

______________________________________________________________
"Murphy soluk soluğa uyandı, bir an için de nerede olduğunu anlamamış çevresine bakındı. Girişteki aralıktan dışarıda ışık gördü ve sırt çantalarını kenara itti. Dışarı çıktı; ellerini parıltıdan kamaşan gözlerine siper etti, derin bir nefes aldı. Gözleri bir süre sonra parıltıya alıştı ve önlerindeki pek derin olmayan vadinin ilerisindeki kayalara doğru baktı. Birden nefesi kesilir gibi oldu..
'İşte oradaydı. NUH'UN GEMİSİ' "
____________________________________________________________

Evet bu günlük yazımın sonuna geldim sizi bu kitaba uygun bir gerilim müziği ile başbaşa bırakıyorum ve yeni yeni ojecikleri sürmeye gidiyorum siz buyrun dinleyin :)




2 yorum:

  1. ellerine sağlık çok ciciler :) bende beklerim bloguma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bende girip bakıyorum şimdi bloguna :)

      Sil