Üyelerimiz :)

28 Ağustos 2013 Çarşamba

Bir süre ara

Merhaba arkadaşlar.
Son zamanlarda yaşadığım olaylar çok fazla canımı sıkıyor çok fazla üzülüyorum ve çok kötü zamanlar geçiriyorum. Elimde avucumda ne varsa yavaş yavaş kaybediyorum. Çok fazla olay yaşadığım ve artık kafamı toplayamadığım için uzun zamandır yazı yazamıyorum ve sanırım bir süre daha yazamayacağım. Bu yüzden hepinizden özür diliyorum. Bir süre yokum ne kadar olur bu zaman bilemiyorum. Kendinize iyi bakın..

27 Ağustos 2013 Salı

Pastel Kisses Lip Balm with Shea Butter!


Dudaklarınızı nemlendirirken onaran ve renklendiren Pastel Kisses Lip Balm with Shea Butter!


Pastel Kisses Lip Balm mucize yağ Shea Butter, Vitamin E ve Provitamin A içeren formülü sayesinde dudaklara gün boyu nem verir. Dudakların gün boyu pürüzsüz ve doğal görünmesini sağlar. Hafif yapısı, doğal renk verme özelliği ve Paraben içermeyen formülüyle yaz-kış çantanızdan ayırmayacağınız bir ürün. 

Birbirinden canlı 4 ayrı rengi, kokuları ve özel tasarlanmış fırçalı ambalajıyla dudaklara yeni bir hava verir. 

Önerilen perakende satış fiyatı: 9.90TL


Basın bültenidir!

23 Ağustos 2013 Cuma

Misafir Günü Etkinliği 2. Yazım

Merhabalar , 
Geçen hafta şu yazıda Pamuk Şeker ve Matmazeella'nın düzenledikleri misafir günü etkinliğinden bahsetmiş ve şu yazıyı yazmıştım :) 
Bu hafta yeni bir konu ve yeni bir eş ile yine karşınızdayım bu hafta ki eşim sevgili Hayal@ oldu konumuz ise Yaşadığımız komik bir anımızı anımsatan veya anımızla ilgili olan bir eşyayı paylaşmak ve olayları detaylıca anlatmak.
Benim anım baya bir eskiye dayanıyor. Şuan 18 yaşındayım ve 8 yıl öncesinde hayatıma giren ve o zamandan beri en yakın arkadaşım sırdaşım olan kişi ile ilk tanışmamızı içeriyor bu anı. Ben voleybolcuyum ve yaklaşık olarak 8-9 yıldır bu sporu yapıyorum. Benim ilk yılımın ortalarında arkadaşımda bulunduğum kulübe geldi. Ben onun üstü sayılıyordum ve antrenör onu çalıştırmamı istedi ama o kadar zorlu bir iş vermiş ki bana hayret ettim. O kadar gücünü kullanamayan katı bir insan olamaz yeteneksiz değil ama yeteneğini gücünü kullanamayan biri. Çalışmaya başladık ama ne dersem tersini yapıyordu. Beni o kadar zorladı ki artık ilişkimiz kavga boyutuna geldi ve antrenöre kadar gitti bu konu. Bizimki düşmanlık oldu ve artık çalışırken onu daha fazla zorlayıp çalışsın diye sert davranmaya başladım bir gün kafasına çok sert bir darbe yiyince voleybol oynamayı bıraktı ve bir daha da oynamadı ama siz nasıl bu kadar uzun zamandır berabersiniz o zaman derseniz hayatıma tekrar 2 yıl sonra girdi bir daha da hiç çıkmadı. 

                                    

Ne zaman bir voleybol topu görsek hep bir gülücük olur yüzümüzde birbirimize bakar güleriz. Bir sürü maceramız var onunla ve iyi ki böyle bir dostum var :) 
Anlatınca komik olmasa da bizim için çok değerli bir anıdır ve öyle kalacaktır.. Beni blogunda konuk eden sevgili Hayal@ e ve bu güzel etkinlikte bizi buluşturup farklı ve orjinal konular bulan Pamuk Şeker ve Matmazellaya tekrar çok teşekkür ediyorum. Sizde bu güzel etkinliğe katılmak isterseniz  buraya tıklayıp istediğiniz hafta katılabilirsiniz :) 
Benimde bir etkinliğim var eğer bir bakmak isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz :) 

Herkese mutlu günler her zaman gülümseyin ! 

Misafir Günü Etkinliği# Hayal@

"Bugün Misafir günü etkinliğinin ikinci haftasındayız bu hafta sevgili Hayal@ ile eşleştim bizler için çok güzel bir yazı hazırlamış ben çok keyifle okudum bakalım sizde beğenecek misin?"

        Merhabalar,
     Misafir Günü Etkinliği için sevgili OjeBahçesi’nin konuğu oldum. Etkinliğin bu haftaki konusu: Yaşadığımız komik bir anımızı anımsatan veya anımızla ilgili olan bir eşyayı paylaşmak ve tabii ki olayları detaylı anlatmak. Benim anımın pek bir komik yanı yok aslında trajikomik olması sebebiyle konuya dahil olabileceğini düşünerek sizlerle paylaşıyorum.
     Liseyi Antalya’da okudum. Bir gün rahatsızlanınca okulda izin alıp, evime dönmüştüm. Dönmüştüm değil aslında dönmeye çalışmıştım. Bahtsız Bedevi’liğimin cilvesi işte tam da bu dönüş yolunda kendini gösterdi.
     Merkezi bir yerde oturduğum halde, o zamanlar şehir dışı sayılabilecek bir yerde okuyordum ve dolanmayı seven dolmuşların da son durağı sayılıyordu evim. Klasik bir dolmuş hayal edin; orta sıralara oturmuş liseli bir kız, kendi halinde, acısını içine gömmüş, evine gidip uyuma derdinde sadece.
     Antalya’nın ücra köşelerinde dolanıp dururken biz, dolmuşa bir anne ve 8-9 yaşlarında oğlu bindi. Çocuğun annesi oldukça suratsız, etine dolgun, eh az birazcık da asabiydi. Oğluysa yumurcak diye tabir edemeyeceğimiz cazgır ve sevimsiz çocuklardandı. Bir de 4. şahsımız vardı ki dillere destan bir şirine; yavru bir ördek.
     Manzara şu: Kadın, çocuğunu temizlik yaparken bütün sinirini ondan çıkardığı vileda gibi sürükleyerek minibüse bindirdi. Orta sırada oturan ben çantamı kucaklayıp, yer vermek için  cam kenarına çekilmeye çalışır vaziyetteyken, üzerimden uçan bir çocuk gördüm ve çocuğun boynundan yakaladığı yavru ördeği. Bir eşya gibi fırlatılan ve üzerimden uçup, yanıma konan çocuğun şokuyla boğuşurken ben, kadın yanıma oturdu. Otursun tabii ama sıkıntı şurada; koltuk 2 kişilikti ve kadın tek başına zaten o koltuğu kaplayabilirdi. Çocuk ve zayıf da olsam ben, zaten neredeyse bütün koltuğu doldururken, kadının yanıma oturmaya çalışması fizik kurallarını yıkan bir çalışma değil, görgü kurallarını yıkan bir sonuçtu. Kadının yarısı üzerimde giderken, yaşadığım şokla “Rahatsınızdır inşallah teyzecim?” diye soracak vakti bulamadan, ördek yavrusuna kayıverdi gözüm. Küçücük elleriyle boğazına sarıldığı ördek yavrusunu bir de havada tutuyordu çocuk. Saygısızlık tamam da hayvana eziyete cinnet geçiren ben, gözlerimdeki sinirle çocuğa nasıl bir telekinezi yaptıysam camdan bakan çocuk, dönüp ters ters bana bakmaya başladı. Neyse gel gelelim 2-3 durak sonra indiler. Kadın önce kendi ağırlığından kurtardı beni. Tam “Allah razı olsun” moduna bağlamışken ben, çanta alır gibi çocuğu üzerimden uçurdu gene. Neyse bu sevimli! anne-oğul iniyorlar, bayan eleştirmen modumdan çıkacağım diye sevinirken, çocuk döndü, sırıttı ( tamam sırıtmadı, pis pis güldü aynı filmlerdeki gibi) ve üzerime yavru ördeği fırlattı. Ve ve ve inip gittiler. Garibimi havada yakaladım o hasta ve vücut çalışmış! halimle.

     Bunlar inince şoför devam etmeye başladı yoluna ama adama “Dur. Ördek. Bekle. Unuttular. Ay! Aman!” moduna bağlayıverdim. Durup, kapıyı açtı bana amca sağ olsun. Dolmuştan inmeden, kapıdan seslendim ama oralı olan yok. Dolmuşçu amcamız da “Gel kızım” deyip devam etti. Ben tabii “Ne olacak bu ördeğin hali?” yasını tutmaya başlarken adam “Benim çocuklar sevinir, köye götüreyim” dedi. Dolmuşta en son ben kalmıştım ve inmek üzereydim. Düşme potansiyeli olan yavrucağı şoför amcanın da ısrarıyla ön koltuğa bıraktım. İdamdan, co-pilotluğa yükselen ördekçikle de vedalaşıp, evime döndüm.



     O günden bana hatıra bir ördek fotoğrafı görünce aklıma gelen bu anı kaldı. Zaman ayırıp, anımı okuyan sizlere ve beni blogunda misafir eden İrem’e teşekkür ederim.

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Yaz Manikürü# 7

Merhabalaar, 
Farkettim ki uzun zamandır manikür paylaşmamışım hadi dedim İrem yap bakalım bir şeyler ve sonunda yaza yakıştığına inandığım bir manikür çıktı ortaya. Makyajlarımız yazdan dolayı hafiflediği daha hafif tonlar daha sade makyajlar yaptığımız için neden tırnaklarımız da daha hafif şeyler yapmıyoruz dedim ve günlük bir manikür yaptım bakalım beğenecek misiniz :) 



Kullandıklarım ; 
1- Rapsodi- 302 
2- Essie- Watermelon 
3- Essie- Mint Candy Apple
4- Essie- Nice İs Nice
5- Fan Brush 


İlk önce Rapsodi- 302 ile taban rengini oluşturdum. 
Fan Bruhs'ın kıllarının açılması için suya batırdım ve seçilen renkler ile çizgiler çizdim yarıya kadar yaptım biraz daha sade olsun diye. 
En son Top Coat ile bitirdim :) 












Umarım beğenmişsinizdir yaz için sade ve şık durduğunu düşünüyorum :) 

Siz nasıl buldunuz yaz için siz ne tür manikürler tercih ediyorsunuz? 
Yorumlarınızı bekliyorum ^^ 

Sevgileer 

 

Blog Hocam çekiliş yaptı bende katıldım

blog hocamdan mükemmel bir çekiliş daha :) 

Blog Hocam, okuyucularına tablet hediye ediyor! Ukash kartın adresi KartTR sponsorluğunda düzenlenen çekilişle 3 kişiyi birbirinden güzel ödüller bekliyor. İsteyen her bloggerın katılabileceği bu çekiliş sonunda birinciye tablet bilgisayar, ikinciye MP3 çalar, üçüncüye ise kitap seti verilecek. Çekiliş sayfasına gitmak için buraya tıklamanız yeterli.

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: YENİ HEDİYE ÇEKİLİŞİ : Mamacim.Com ile SET !!!

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: YENİ HEDİYE ÇEKİLİŞİ : Mamacim.Com ile SET !!!: Yepyeni Bir Hediye Çekilişi Daha...! Hepsi Sizin Olsun İstemez misiniz ? Mamacim.Com sponsorluğunda başlattığımız bu çekilişe...

Mathildanın dünyası ile konuk yazar etkinliği

 Merhaba arkadaşlar.. Bu haftaki yazımız biraz gecikti, kusura bakmayın. Biliyorsunuz ki 2 haftadır konuk yazar etkinliği yapıyoruz merve  ile. Bu hafta 3.haftamız. Bu haftanın konusunu da "Stokladığınız ya da kullanmayı en çok sevdiğiniz ürün" olarak seçtik. Böylece herkes rahatlıkla katılabilir diye düşündük :) Bu ürün herhangi bir şey olabilir. Önemli olan sizin en sevdiğiniz ürünlerden biri olması. Biz de hangi ürünlerin kimi ne kadar mutlu ettiğini merak ediyoruz haliyle :)
    Biliyorsunuz ki tek şartımız bu etkinliği bloğunuzda duyurmanız. Tabi beni ve merveyi  de takip etmeyi unutmazsınız herhalde :) Ayrıca bu etkinliğin bir çekilişe bağlandığını da biliyorsunuz. 4.haftamızın sonunda ben bir çekiliş başlatacağım ve konuk yazar olan arkadaşlarımız extra çekiliş hakkı kazanacak. Çekilişte neler olacağını Merve yazılarında belirtmişti. Eklemelerle birlikte çok güzel sürprizlerimiz olacak :)
    Etkinliğe katılmak isteyenler bu yazının altına katılmak istediğini belirtmeliler ve en geç haftaya salı yani 27.08.2013 tarihine kadar yazılarını baytar.merve@hotmail.com veya ojebahcesi@hotmail.com adresine mail olarak atmalılar.
    Çok önemli bir hatırlatma. Katılmak isteyenler, katılacağım diyenler eğer bir sıkıntı yaşar da yazıyı yetiştiremezlerse lütfen bize haber versinler. Bu bizim için çok önemli. Çünkü programı aksatmak ve diğer arkadaşları bekletmek istemiyoruz. Anlayışınız için teşekkürler şimdiden..
  
    Peki kimler katılıyor??? :))

20 Ağustos 2013 Salı

Flormardan 3 Yeni Seri



Herkese merhabaa, 
Bugün sizlere Flormarın 3 yeni oje serisini göstermek istiyorum. 
İlk göstereceğim Black Dot Nail Enamel ojenin 5 farklı rengi var içerisinde büyüklü küçüklü pulları var. Ben açıkcası gri ve pembe olanını çok merak ediyorum kısa zamanda edineceğim. Ojeyi hiç sürmediğim için yapısıyla ilgili bir şey bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla yapı itibari ile de güzelmiş. 
Fiyatı 2.85 




Bir diğeri Sorbet Nail Enamel sedefli yanar dönerli bir oje gibi görünüyor bununda 5 çeşidi var renkler canlı bence fazla parıltılı bir seri olmuş :) 
fiyatı: 3.50


Ve soon serimiz Icy top içerisinde çubuklar kareler daireler olan bir sim top coat gibi ama kullanan bir bloggerdan gördüğüm ve okuduğum kadarıyla biraz jel bir yapıda olduğundan kuruması sıkıntılıymış. Fazla yoğun bir oje olduğunu düşündüm bende ama daha almadığım için bilemiyorum tabi. bu seride 5 renkten oluşuyor ve ben mavisi ve kırmızısını çok merak ediyorum bulduğum gibi alacağım :)
Fiyatı 2.85



Benden bu kadar canlar herkese mutlu günleer :)

18 Ağustos 2013 Pazar

ağustos ayı çekilişleri


Yaz yağmurları çekilişi için tık

_____________________________________________________________


Beyaz Sır çekilişi için tık
___________________________________



Ojebalonjoje çekişi için tık

________________________________________



Nihanla Makyajın çekilişi için tık

_________________________________________



Makyaj Manya çekilişi için tık
_____________________________________________________



Matmazellanın çekilişi için tık

______________________________________________________



Bahçemcem benim çekiliş yapıyor tık

__________________________________________________



İt makes you up çekilişi için tık

16 Ağustos 2013 Cuma

Kızıl Nehir ve Avon Extra Lastıng


Merhabalaar :) 
Bugün sizlere Pamuk Şeker ve Matmazeella'nın  güzel mi güzel etkinliği için yazıyorum :) 
Bugün Pamuk Şeker bana mail atınca açıkcası şaşırdım çünkü unutmuştum ! 
Evet malesef o kadar yoğun günler geçirdim ki unutmuşum. Fakat hatırladığımda iyi ki katılmışım dedim. Pamuk şekerle eşleşmişim ve bu haftanın konusu adında renk geçen bir kitap ve o renkte bir kozmetik ürününü olacaktı. 
Bende John Hart'tan "Kızıl Nehir"i seçtim ve yanına da Avon Extra Lastıng'i koydum :) 

Bakalım bu yazıyı siz sevecek misiniz? 
Kitabımızdan başlayalım o halde :) 


Evet kitabı tanıtmak gerekirse; 
Bir polisiye ve gerilim romanı kendisi. 
İşlemediği bir suç yüzünden ailesinden ayrılmak zorunda kalan bir adam yakın bir arkadaşının isteği üzerine evine geri döner ve kısa zaman sonra arka arkaya işlenen iki cinayet tüm kasaba halkını ona karşı ayaklandırır. O şimdi kaçmak yerine sadece masumiyetini kazanmak için değil hayatını da geri kazanmak için geçmişi gün ışığına çıkartmak zorunda.
Duygusallık aşk ve cinayet üçlüsü bu kitapta çok güzel anlatılıyor ve sonunda asıl katili öğrendiğinizde hiç beklemediğiniz bir şeyle karşılaşıyorsunuz. 
Akıcı sade ama dokunaklı bir kitap. Bu kitaptan herkesin kendince birşeyler çıkartabileceği düşünüyorum :)


Avon Extra Lastıng ruj beni benden alan bir renk. 
Özelliklerine bakacak olursak ; 
Mat bir kırmızı. 
Dudakları biraz kurutsada kalıcılığı çok iyi. 
Çok yoğun eğer biraz fazla kaçırılırsa abartı durduğunu düşünüyorum. 
Bazen sadece dokundurmak yetiyor ve parmağınızla yaydığınızda da biraz daha hafif bir kırmızı ile karşılaşıyorsunuz. 
Siyah bir göz makyajında hiç tereddütsüz elim buna gidiyor. 
Çok açık bir kırmızı olmadığı için çok az bordoya çalıyor diyebilirim. 
Tek bir kötü özelliği var o da çok zor çıkması yani çıkarttığınızda her tarafınız kıpkırmızı oluyor ben daha buna bir çözüm bulamadım ama bu beni bu rujdan vazgeçiremez! 



Flaşlı fotoğrafta rengi biraz açık görünse de emin olun değil :) 

Hala kataloglarda var mı bilemiyorum çünkü ben bunu sanıyorum 1 yıl kadar önce aldım o yüzden belki bulamayabilirsiniz. 

Benden bu kadar arkadaşlar umarım yazımı beğenmişsinizdir blogunda bana yer verdiği için Pamuk Şeker'e çok teşekkür ediyorum ayrıca bu güzel etkinlik içerisinde bulunduğum içinde çok mutluyum inşallah uzun soluklu bir etkinlik olur :) 

Sevgileer !  

Misafir Günü# Pamuk Şeker

"Merhaba arkadaşlar. 
Geçenlerde Pamuk Şeker ve Matmazeella'nın düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldım ve benim eşim Pamuk Şeker oldu :) 
Etkinliğe katılmak isteyenler buradan bakabilir :) 
Şimdi sizi Pamuk Şekerin yazısıyla baş başa bırakıyorum :)"



Herkese Merhabalar,
Ben Pamuk Şeker .Matmazeella'yla düzenlediğimiz Misafir Günü Etkinliği kapsamında bu hafta sizlerin izleyicisi olduğunuz bu şeker bloga yazıyorum .. Bu haftanın konusu İçinde renk adı geçen bir kitap ve o renkte bir kozmetik ürünü . Ben tercihimi Siyah Zambak Ve Merve , L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Maskara'sından yana kullandım. Umarım tercihlerimi sizde beğenirsiniz..

İlk olarak kitabı anlatayım,
Kitap taa eski zamanlardan kalma bir kitap.Babamın zamanından kalma bir kitap.Ben eski kitapları ve eski kitapların kokularını çok seviyorum.Bu kitabın 6.baskısı ve kitap saman kağıdından.Kitabı okurken ağlamamak elde değil doğrusu.Çok sürükleyici bir aşk hikayesini konu alıyor kitap.Kitapta dini konulardan da bahsediyor.Romanı bir solukta okuyabileceğinize inanıyorum.Tavsiye ediyorum :)


Maskaraya gelince.
Blogumu biraz okumuşsanız bu maskaradan sık sık bahsettiğimi biliyorsunuzdur.Bilmeyenler için söyleyeyim bu maskara gerçekten şahane.Bu maskara kirpikleri dolgun ve uzun göstermekte benim için bir numara.Topaklanma da yapmıyor üstelik.Ayrıca adını da son derece hak ediyor,çünkü adında extra siyah diyor ya aynı öyle.Gözleriniz kapkara oluyor.Kirpikleriniz eğer sizinde benim ki gibi az,kısacıksa ve sürdüğünüz hiçbir rimel onları belirginleştirmiyorsa bu rimeli bir deneyin derim :)

Bana ayrılan konunun bu haftalık sonuna geldik.Bana blogunda yer verdiği için OjeBahçesine ayrı teşekkür ediyorum.Eğer sizde bu güzel etkinliğe katılmak isterseniz,sizleri de aramızda görmek isteriz.Herkesi bekliyoruz :)

Sevgilerimle :)


15 Ağustos 2013 Perşembe

Rimmel London Kate Ruj 104


Eveet ne zamandır fırsat bulupta blogla ilgilenemedim bu yüzden özür diliyorum. 
Daha önce şurada ki yazımda yaptığım alışverişten bahsetmiş tek tek tanıtacağımı söylemiştim.

Rİmmel London Kate rujlarını almayı zaten çok istiyordum fakat mat bir ruj olsun istediğim için emin olamıyordum. Daha sonra biz Madame Kokoş ile konuşurken ona da sordum önerin var mı diye ve bana bunu söyledi bende hemen koştum aldım buradan ona tekrar güzel tavsiyesi için teşekkür ediyorum :) 


Gelelim rujumuzun özelliklerine ; 
1- Çok yağlı bir yapısı yok mat bir renk. 
2- Mat olmasına karşın hiç bir şekilde dudaklarımı kurutmadı. 
3- Benim tam dudak rengim de. Gül kurusu olarak tarif edebileceğim bir renk. Ve daha önce de bahsettiğim gibi çok ağır makyaj sevmediğim için kurtarıcı bir ürün. 
4- Kalıcılıkları çok iyi diyemesemde sizi 2-3 saat idare eder yemek yemezseniz. 
Ve eğer nude tonda bir renk arıyorsanız bu serinin siyah kapaklı olanları var biliyorsunuz 03 numarasını da öneririm :) 

Eğer benim gibi çok ağır makyaj yapmak istemiyorsanız yada yaptığınız makyaja uygun bir renk bulamıyorsanız kesinlikle öneririm :) 



Benim diyeceklerim bu kadar siz bu serinin hangi rengini kullanıyor seviyorsunuz? 
Önerilerinizi bekliyorum ^^ 

Sevgileer 



14 Ağustos 2013 Çarşamba

sevgili kozmetik bulvarının çekilişi var !

500 İZLEYİCİ' ye TEŞEKKÜR ÇEKİLİŞİMHERKESE MERHABA.
Çok sevinçliyim son zamanlardaBunun sebebide blog açmış olmam ve birde hızla artan izleyici sayım..
Blogumu açtığım zamanlarda kim beni takip eder ki kim izleyicim olup üstüne üstlük yorum yapar ki diyordumfakat düşündüğümün aksine güzel tanışıklarım, arkdşlıklar, bilgi alışverişim, takipçilerim olduEn sevindiğim ise yazılarıma videolarıma yapılan yorumlar oluyor.
Kısa zamanda 500 olduğum için bunu bir çekiliş ile taçlandırmak istedim.
Kendimce hediyeler de seçtim umarım sizlerde beğenirsiniz.
TOPLUCA GÖRÜNTÜSÜ BUDUR
BANYO & DUŞ ÜRÜNLERİNevacare saç bakım yağıNevacare bakım spreyliArgan yağlı otacı sabunColors marka renkli duj jelleriClear saç kremiDove şampuan


Cilt Bakım Ürünleri
Cleanclear 3'u 1 arada temizleme jeliDermokil tonikLush peelingHakiki zzeytinyağı özlü krem

Cilt temizleme ve peeling makinesi 5 babaşlıklı

Ağız bakım ürünleri
%100 doğal diş macunuListerin ağız çalkalama suyu

Nob oje çıkarıcı mendiller
Kalyon tırnak bakımGolden rose ojelerEssence ojelerpastel ojeler

CİLT BAKIM / MAKYAJ
Yves rocher çift fazlı göz makyaj temizleyicisi
Beauty angel BB krem
Golden Rose mineral fondoten
Golden rose rimel
LUSH Peeling
Natural zeytin yağı özlü yüz kremi
Nivea soft nemlendirici krem
Avon göz kalemi
Çanta  boyu makyaj fırça seti





2 ADET KAĞIT MASKE1 ADET KELEBEKLİ UZUN KOLYEBİR ADET KENDİ EL EMEĞİM BİLEKLİK1 ADET DEODORANT1 ADET AVON EL KREMİ



Tüm bu hediyelerin yanında çeşitli markaların sample ürünleride size gelicek


nuxe'den 15 tl indirim kuponuda sizin

Not: BB krem ve balm shalter 'ı bir kez swachladımcildime koyu geldiği için çekilişe koydum  alalı henüz 1 hafta oldular


Bu Hediyeleri kazanmak için neler yapmanız gerekiyor
1 blogumu izleyicisi olmanız2 herhangi bir sosyal ağlarınızda MUTLAKA RESİMLİ olarak paylaşmanız
Google + paylaşımı geçersizdir.
Şartlar bu kadar




Blogu olmayanlar da katılabilirYeterki izleyicim olun hangi isimle izleyicim olduğunuzu belirtin.

Ben şansımı artırmak istiyorum dersenizde+ hak elde edebilirsiniz
Bunun içinde Diğer sosyal ağlarınızda paylaşmanız gerekmektedir
Bu yazıyı tümüyle alıp blogunuzda paylaşırsanız+5 hak
Blogunuza bu yazıyı gadget olarak ekler ve çekiliş sonuna dek kaldırmazsanız+4 hak

Twitter - facebook - instagram -tumblr vs diğer tüm sosyal ağlarınızda her paylaşım+2 hak



09.14.2013  sona erecek



Rica ediyorum ard arda yorum yazmayın.
Yorumlaırm çıkmıyor diyenlerin dikkatine
Yorumlarınız çıkıyorEn fazla 100 yorum sonrasında blogger yorumları gizliyoralt tarafta "diğer yorumları göster" ibaresine tıkladığınızda siizn yorumlarınızda çıkıcaktır.
Hepinize şimdiden bol şanslar..

katılmak için tık tık